Vægtneutrale behandlere

På denne side kan du finde en liste over behandlere, der arbejder ud fra den vægtneutrale tilgang til sundhed. Alle behandlerne har tilkendegivet, at de lever op til retningslinjerne for vægtneutrale behandlere i deres egen praksis såvel som ved offentlig kommunikation (på f.eks. deres hjemmeside, blog, sociale medier osv.). 

Ernæring- og træningsfaglige behandlere

Karin Gonzalez

Kandidat i sundhed og livsstil, PBA i Global Nutrition and Health, certificeret intuitiv spisningsvejleder.

Jeg er vægtneutral behandler, med speciale i kropsbillede og intuitiv spisning. Jeg brænder for at sprede budskabet om den vægtneutrale tilgang til sundhed, hvilket jeg bl.a. gør på mine sociale platforme og i podcasten Det Vægtneutrale Hjørne. Til dagligt hjælper jeg mennesker med at få et mere afslappet forhold til mad, slippe sundhedsstress og madskam, samt slutte fred med deres egne kroppe og leve et liv med mere glæde og velvære. Jeg udbyder foredrag, online kurser og workshops, samt virtuelle gruppeforløb og 1:1 vejledninger. 

Lokation: Online
Hjemmeside: www.karingonzalez.dk
Instagram: @karingonzalez.dk
Email: kontakt@karingonzalez.dk

Anne Skjærbæk – NB: BARSEL

Kandidatstuderende i psykologi, PBA i ernæring og sundhed, kognitiv terapeut og certificeret intuitiv spisningsvejleder. 

Jeg har speciale i forstyrret spisning, selvkritik og lavt selvværd. Jeg hjælper primært mennesker, der enten tidligere har været i behandling for en spiseforstyrrelse eller som falder udenfor de gængse diagnoser (og dermed ikke kan få hjælp igennem det offentlige) med at få et mere naturligt og afslappet forhold til mad, sig selv og deres krop. Jeg tilbyder både individuelle forløb, onlineforløb og foredrag. Derudover er jeg også medvært på podcasten Det Vægtneutrale Hjørne, hvor jeg sammen med Karin Gonzalez formidler forskellige emner relateret til vægtneutral sundhed. 

Lokation: Aarhus og online
Hjemmeside
: www.anneskjaerbaek.dk
Instagram: @anneskjaerbaek
Email: kontakt@anneskjaerbaek.dk

Inger Bols

Autoriseret klinisk diætist, certificeret intuitiv spisningsvejleder og ACT-coach

Jeg har speciale i intuitiv spisning med ACT (Acceptance and Commitment Therapy), spiseforstyrrelser og sportsernæring. Jeg hjælper kvinder og mænd med at bryde den onde cirkel af vægttabsforsøg, som jeg kalder en slankekursforstyrrelse. Jeg afholder kurser i vægtneutral sundhed for sundhedsprofessionelle og er også efterspurgt til foredrag, kurser og workshop i kommuner, skoler, sportsklubber og i virksomheder. Jeg har netop udgivet bogen Intuitiv spisning – Vejen til vægtneutral sundhed, der er den første bog på dansk med fokus på vægtneutral sundhed. 

Lokation: Hørsholm, Helsinge og online
Hjemmeside: www.ingerbols.dk
Instagram: @diaetistingerbols
Email: diaetist@ingerbols.dk

Laura Breiner Nielsen

PBA i ernæring og sundhed, certificeret kognitiv og transformativ coach og mastercoach i NLP og Enneagrammet

Jeg har arbejdet de sidste mange år med bl.a. intuitiv spisning til at hjælpe mennesker til at opnå indre ro med hvad der er godt for deres krop, sortere i overreklamerede fødevarer og kure der ikke gavner deres krop, fundet energien og lysten til at spise mere alsidigt, finde balance i deres fødevarevalg, opdage metoder til nemt at røre sig i hverdagen, fjernelse af skyldfølelse over krop og madvalg og blive afklaret med deres udseende. Jeg tilbyder individuelle forløb online eller ved personligt fremmøde.

Lokation: Aarhus og online
Email: laura.breiner.nielsen@gmail.com

Kristine Lyngsø – NB: PÅ BARSEL

Pædagog, diplom i social inklusion, fitnessinstruktør og certificeret intuitiv spisningsvejleder.

Jeg har speciale i intuitiv spisning og træning og elsker at udbrede glæden ved bevægelse. Jeg hjælper både børn, unge og voksne, der har et konfliktfyldt forhold til mad og deres krop. Jeg har særligt fokus på forældre, pædagoger og lærere, så de kan støtte barnet i at fastholde et naturligt forhold til mad og krop. Jeg tilbyder både individuelle forløb og online foredrag. Du kan høre mere om mig og min tilgang i afsnit #7 af podcasten Det Vægtneutrale Hjørne, hvor vi taler om, hvordan man giver børn et afslappet forhold til mad og krop.

Lokation: Kolding og online
Hjemmeside: www.kristinelyngsoe.dk
Instagram: @kl.intuitivspisning
Email: kontakt@kristinelyngsoe.dk

Jasmin Bach 

Idrætslærer, certificeret personlig træner, løbeinstruktør og mountainbikeinstruktør

Jeg arbejder i Fitness World i Københavns nordvestkvarter og på Nørrebro som personlig træner. Her hjælper jeg mennesker til lære at træne på en måde, som passer ind i deres liv. Mit hovedfokus er at finde ud af, hvad der gør bevægelse og træning fedt for det enkelte menneske, og på hvad kroppen kan, fremfor hvordan kroppen ser ud. Jeg tilbyder fysiske 1:1 forløb. Du kan høre mere om min tilgang i afsnit #9 af podcasten Det Vægtneutrale Hjørne, hvor vi taler om uopnåelige kropsidealer og vægtneutral træning. 

Lokation: København (Tomsgårdsvej Nordvest og Tagensvej Nørrebro)
Instagram: @jasminbbach
Email: Jabac@dk.fitnessworld.com

Betina Juhl Tychsen

PBA i ernæring og sundhed, fitnessinstruktør, ledelsesbaseret coach samt certificeret intuitiv spisningsvejleder

Jeg tilbyder individuelle forløb, hvor vi arbejder med at slutte fred med mad, krop og spisning. Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at få et afslappet forhold til spisning og krop, og for at sprede budskabet om at sundhed og kropsstørrelse ingenting har med hinanden at gøre. Jeg tilbyder et særligt tilrettelagt forløb til nybagte mødre, hvor det er muligt at tage sin baby med, og hvor der frit kan ammes og skiftes ble undervejs, hvis der er brug for det. Derudover tilbyder jeg også foredrag indenfor emnet: “At slutte fred med mad, krop og spisning”. 

Lokation: Bornholm og online
Hjemmeside: www.kognitivkostterapi.dk
Instagram: @betinatychsen
Email: kostterapi@gmail.com

Early Wrist

Autoriseret klinisk diætist, certificeret intuitiv spisningsvejleder og Life Mastery Master Coach

Jeg har speciale i intuitiv spisning og vil gerne hjælpe dig, der har et forstyrret forhold til mad og spisning. Hos mig arbejder vi sammen om, at du opnår et sundt, naturligt og balanceret forhold til din mad, krop og sind. Jeg arbejder ud fra en holistisk indstilling. Du får værktøjer, som giver dig mulighed for en bevidstgørelse af din krops indre signaler, der afspejler fysiske og følelsesmæssige behov. Det er fx signaler for sult, mæthed og nydelse. Her lærer du din krops behov at kende og handle på den måde, der er bedst for dig og dermed behandle dig selv med kærlighed og omsorg.        I processen med intuitiv spisning oplever du, at mad får en naturlig plads i dit liv og at måltider bliver til nærværende og nydelsesfulde oplevelser. Jeg yder også anden kostvejledning.

Lokation: Vemmelev, Sjælland
Hjemmeside: www.earlywrist.dk 
Email: ew@earlywrist.dk 

Psykologfaglige behandlere

Anne Skjærbæk – NB: BARSEL

Psykologistuderende (stud.cand.psych), PBA i ernæring og sundhed, kognitiv terapeut og certificeret intuitiv spisningsvejleder. 

Jeg har speciale i forstyrret spisning, selvkritik og lavt selvværd. Jeg hjælper primært mennesker, der enten tidligere har været i behandling for en spiseforstyrrelse eller som falder udenfor de gængse diagnoser (og dermed ikke kan få hjælp igennem det offentlige) med at få et mere naturligt og afslappet forhold til mad, sig selv og deres krop. Jeg tilbyder både individuelle forløb, onlineforløb og foredrag. Derudover er jeg også medvært på podcasten Det Vægtneutrale Hjørne, hvor jeg sammen med Karin Gonzalez formidler forskellige emner relateret til vægtneutral sundhed.

Lokation: Aarhus og online
Hjemmeside
: www.anneskjaerbaek.dk
Instagram: @anneskjaerbaek
Email: kontakt@anneskjaerbaek.dk

Lene Meyer

Autoriseret psykolog (cand.psych) og ph.d. i sundhedsvidenskab 

Jeg har speciale i behandling og diagnosticering af spiseforstyrrelser, herunder anoreksi, bulimi og tvangsoverspisning (binge eating disorder, BED). Jeg tilbyder kurser til sundhedsprofessionelle i vægtneutral sundhed, og derudover er jeg også foredragsholder og aktiv debattør i medierne om emner inden for BED, vægtstigma og sundhed.

Lokation: Søborg
Hjemmeside: www.lenemeyer.dk
Email: kontakt@lenemeyer.dk

Line Rosenlund

Autoriseret psykolog (cand.psych.) 

Jeg tilbyder individuelle forløb under overskriften “Spisning i balance”, hvor du kan få hjælp til at arbejde med kropsaccept, bevægelse for fornøjelsens skyld og intuitiv spisning. Vi fokuserer på at vikle spisning og mad fri af tankemønstre, følelser og vaner, så du igen kan tage dig godt af dig selv – og maden igen kan udfylde sin egentlige rolle: som næring og nydelse for kroppen. 

Lokation: Aarhus
Hjemmeside: www.minpsykolog.dk 
Email: psykolog@linerosenlund.dk

Arbejder du vægtneutralt,
og ønsker du at komme på listen?

Så send en mail til os på kontakt@vaegtneutralsundhed.dk med en kort beskrivelse af, hvad dit speciale er, hvem du hjælper, hvilke ydelser du tilbyder samt dine kontaktinformationer (lokation, hjemmeside, email og evt. facebookside). Vedhæft også gerne et vellignende billede af dig selv. Vi kommer efterfølgende til at gennemse din hjemmeside og tilhørende sociale medier og laver en vurdering af, hvorvidt det er muligt for dig at blive listet som vægtneutral behandler.

Copyright © 2019 Vægtneutral Sundhed | kontakt@vaegtneutralsundhed.dk