Vægtneutrale behandlere

På denne side kan du finde en liste over de behandlere (herunder både ernæringfaglige, træningsfaglige og psykologfaglige behandlere), der arbejder ud fra den vægtneutrale tilgang til sundhed. Alle behandlerne har tilkendegivet, at de lever op til retningslinjerne for vægtneutrale behandlere i deres egen praksis såvel som ved offentlig kommunikation (på f.eks. deres hjemmeside, blog, sociale medier osv.), hvilket er din garanti for, de listede behandlere reelt set arbejder vægtneutralt. 

Ernæring- og træningsfaglige behandlere

Anne Skjærbæk

Kandidatstuderende i psykologi, PBA i ernæring og sundhed, kognitiv terapeut og certificeret intuitiv spisningsvejleder. 

Jeg har speciale i forstyrret spisning og hjælper primært mennesker, der kæmper med restriktiv spisning, madstress og kronisk dårlig samvittighed, med at få et mere naturligt og afslappet forhold til ikke kun mad men også dem selv og deres krop. Jeg tilbyder både individuelle forløb, onlineforløb og foredrag. Derudover er jeg medvært på Danmarks første vægtneutrale podcast Det Vægtneutrale Hjørne, hvor jeg formidler viden om alt inden for den vægtneutrale tilgang til sundhed. 

Lokation: Aarhus og online
Hjemmeside
: www.anneskjaerbaek.dk
Instagram: @anneskjaerbaek
Email: kontakt@anneskjaerbaek.dk

Karin Gonzalez

Kandidatstuderende i sundhed og livsstil, PBA i Global Nutrition and Health, certificeret intuitiv spisningsvejleder og EHFA-certificeret personlig træner.

Jeg har speciale i vægtstigmatisering, kropsbillede og intuitiv spisning og brænder for at sprede budskabet om den vægtneutrale tilgang til sundhed, hvilket jeg bl.a. gør på mine sociale platforme og som medvært på podcasten Det Vægtneutrale Hjørne. Jeg er pt. i opstartsfasen af min egen virksomhed og drømmer om på sigt også at blive i stand til at hjælpe mennesker 1:1 med at slutte fred med mad og deres krop.

Lokation: Online
Hjemmeside: www.karingonzalez.dk (kommer snart)
Instagram: @karingonzalez.dk
Email: kontakt@karingonzalez.dk

Inger Bols

Autoriseret klinisk diætist, certificeret intuitiv spisningsvejleder og ACT-coach

Jeg har speciale i intuitiv spisning med ACT (Acceptance and Commitment Therapy), spiseforstyrrelser og sportsernæring. Jeg hjælper kvinder og mænd med at bryde den onde cirkel af vægttabsforsøg, som jeg kalder en slankekursforstyrrelse. Jeg afholder kurser i vægtneutral sundhed for sundhedsprofessionelle og er også efterspurgt til foredrag, kurser og workshop i kommuner, skoler, sportsklubber og i virksomheder.

Lokation: Hørsholm, Helsinge og online
Hjemmeside: www.ingerbols.dk
Instagram: @diaetistingerbols
Email: diaetist@ingerbols.dk

Kristine Lyngsø

Pædagog, diplom i social inklusion, fitnessinstruktør og certificeret intuitiv spisningsvejleder.

Jeg har speciale i intuitiv spisning og træning og elsker at udbrede glæden ved bevægelse. Jeg hjælper både børn, unge og voksne, der har et konfliktfyldt forhold til mad og deres krop. Jeg har særligt fokus på forældre, pædagoger og lærere, så de kan støtte barnet i at fastholde et naturligt forhold til mad og krop. Jeg tilbyder både individuelle forløb og online foredrag. Du kan høre mere om mig og min tilgang i afsnit #7 af podcasten Det Vægtneutrale Hjørne, hvor vi taler om, hvordan man giver børn et afslappet forhold til mad og krop.

Lokation: Kolding og online
Hjemmeside: www.kristinelyngsoe.dk
Instagram: @kl.intuitivspisning
Email: kontakt@kristinelyngsoe.dk

Laura Breiner Nielsen

PBA i ernæring og sundhed, certificeret kognitiv og transformativ coach og mastercoach i NLP og Enneagrammet

Jeg har arbejdet de sidste mange år med bl.a. intuitiv spisning til at hjælpe mennesker til at opnå indre ro med hvad der er godt for deres krop, sortere i overreklamerede fødevarer og kure der ikke gavner deres krop, fundet energien og lysten til at spise mere alsidigt, finde balance i deres fødevarevalg, opdage metoder til nemt at røre sig i hverdagen, fjernelse af skyldfølelse over krop og madvalg og blive afklaret med deres udseende. Jeg tilbyder individuelle forløb online eller ved personligt fremmøde.

Lokation: Aarhus og online
Email: laura.breiner.nielsen@gmail.com

Jasmin Bach 

Idrætslærer, certificeret personlig træner, løbeinstruktør og mountainbikeinstruktør

Jeg arbejder i Fitness World i Københavns nordvestkvarter og på Nørrebro som personlig træner. Her hjælper jeg mennesker til lære at træne på en måde, som passer ind i deres liv. Mit hovedfokus er at finde ud af, hvad der gør bevægelse og træning fedt for det enkelte menneske, og på hvad kroppen kan, fremfor hvordan kroppen ser ud. Jeg tilbyder fysiske 1:1 forløb. 

Lokation: København (Tomsgårdsvej Nordvest og Tagensvej Nørrebro)
Instagram: @jasminbbach 
Email: Jabac@dk.fitnessworld.com 

Psykologfaglige behandlere

Lene Meyer

Autoriseret psykolog (cand.psych) og ph.d. i sundhedsvidenskab 

Jeg har speciale i behandling og diagnosticering af spiseforstyrrelser, herunder anoreksi, bulimi og tvangsoverspisning (binge eating disorder, BED). Jeg tilbyder kurser til sundhedsprofessionelle i vægtneutral sundhed, og derudover er jeg også foredragsholder og aktiv debattør i medierne om emner inden for BED, vægtstigma og sundhed.

Lokation: Søborg
Hjemmeside: www.lenemeyer.dk
Email: kontakt@lenemeyer.dk

Line Rosenlund

Autoriseret psykolog (cand.psych.) 

Jeg tilbyder individuelle forløb under overskriften “Spisning i balance”, hvor du kan få hjælp til at arbejde med kropsaccept, bevægelse for fornøjelsens skyld og intuitiv spisning. Vi fokuserer på at vikle spisning og mad fri af tankemønstre, følelser og vaner, så du igen kan tage dig godt af dig selv – og maden igen kan udfylde sin egentlige rolle: som næring og nydelse for kroppen. 

Lokation: Aarhus
Hjemmeside: www.minpsykolog.dk 
Email: psykolog@linerosenlund.dk

Arbejder du vægtneutralt,
og ønsker du at komme på listen?

Så send en mail til os på kontakt@vaegtneutralsundhed.dk med en kort beskrivelse af, hvad dit speciale er, hvem du hjælper, hvilke ydelser du tilbyder samt dine kontaktinformationer (lokation, hjemmeside, email og evt. facebookside). Vedhæft også gerne et vellignende billede af dig selv. Vi kommer efterfølgende til at gennemse din hjemmeside og tilhørende sociale medier og laver en vurdering af, hvorvidt det er muligt for dig at blive listet som vægtneutral behandler.

Copyright © 2019 Vægtneutral Sundhed | kontakt@vaegtneutralsundhed.dk