Laura Breiner Nielsen

Laura Breiner Nielsen

PBA i ernæring og sundhed samt certificeret coach ved Mindjuice Akademi og Mastercoach hos Oll Uddannelseshus, Danmarks Enneagram Skole.

Efter endt uddannelse i ernæring og sundhed var det særligt den psykologiske og adfærdsmæssige del, der interesserede Laura. Derfor tog hun en coachuddannelse i bl.a. transformativ coaching og personlighedspsykologi hos Mindjuice Akademi, og nogle år efter en 2-årig overbygning i redskaber indenfor NLP og persontypeværktøjet Enneagrammet hos Oll uddannelseshus.

Den coachende tilgang er et centralt element i Lauras arbejde, da den bl.a. kan hjælpe til at komme bag om den umiddelbare madmæssige udfordring for at blive klogere på, hvad det egentlig handler om.

På trods af, at Laura oplevede positive effekter af den coachende tilgang i arbejdet med den enkeltes sundhedsudfordringer så løste “vægtudfordringen” sig ikke. Det havde ellers været Lauras antagelse, at hvis vi bare fandt ud af, hvad det egentlig handlede om, så ville den enkelte tabe i vægt.

Laura fortsatte sit arbejde, men fulgte samtidig strømningen på sociale medier, som gjorde, at hun fik øjnene op for den vægtneutrale tilgang. Vendepunktet var da hun på en ferie læste bogen “Health at every size” af Linda Bacon, som for alvor fik hende til at sætte spørgsmålstegn ved de nuværende antagelser omkring sundhed og vægt. Samtidig begyndte hun at dykke ned i genetikkens indflydelse på vægten og indså, hvor enorm den er. Dermed stod det klart, hvordan den vægtneutrale måde at arbejde på passede som fod i hose med de de nye erkendelser.

Siden 2015 har Laura arbejdet i et Sundhedscenter, hvor hun bl.a. afholder individuelle samtaler og kører holdforløb, baseret på netop den vægtneutrale tilgang til sundhed, for at hjælpe mennesker med at få styr på udfordringer med mad og krop.

Copyright © 2019 Vægtneutral Sundhed | kontakt@vaegtneutralsundhed.dk